Львівській депутати прийняли за основу ухвалу щодо передачі ЛОДА повноважень з вивезення ТПВ

147179

Депутати Львівської міської ради проголосували за основу ухвалу «Про організацію вивезення ТПВ у місті Львові на період до 30.06. 2019 року».

Проект ухвали, зокрема, передбачає надання на період до 30.06.2019 року згоди на поширення повноважень ЛОДА щодо вирішення питань збирання, зберігання, вивезення та захоронення ТПВ на території Львова. У тому числі затвердження схеми санітарного очищення та провадження системи роздільного збирання ТПВ.

Ухвала також передбачає визначення на конкурсних засадах компаній, які вивозитимуть сміття зі Львова з моменту завершення чинних договорів з перевізниками. ЛОДА також має подавати на затвердження виконкому тарифи на вивезення ТПВ, а також має отримати право укладати угоди з постачання ТПВ з міста Львова на об’єкти захоронення та утилізації.

Ухвала передбачає звернення до державної аудиторської служби за проведенням аудиту використання коштів міського бюджету на вивезення та захоронення ТПВ з території Львова. В ухвалі також йдеться про надання з міського бюджету 150 мільйонів гривень в обласний бюджет у вигляді субвенції для відшкодування фактично наданих послуг з вивезення ТПВ.

Крім цього, 300 мільйонів гривень – на 2018 рік та 150 мільйонів – на 2019 рік також у вигляді субвенцій обласному бюджету та відшкодування виконаних робіт.

Ухвала передбачає передання ЛОДА ЛКП «Львівспецкомунтранс». Конкретні умови мають бути визначені окремим договором. В ухвалі також йдеться, що її скасування або визнання такою, що втратила чинність, не є підставою для припинення договірних зобов’язань, що виникнуть на її основі. Крім цього, в ухвалі йдеться, що визначені у ній фінансові зобов’язання міської влади, є вичерпними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: