Чоловік одружився з коханою через 20 років після освідчення у дитсадку (фото)

d8896eb-odruzhennia-shlub-dytsadok

У трирічному віці Метт Гродські на подвір'ї дитячого садочка пообіцяв Лаурі Шіл одружитися, а через 20 років він освідчився коханій на тому ж місці.

Про це пише УП з посиланням на  The Independent.

Пара побралася ще у грудні, проте зовсім нещодавно виклала у мережу дитячі світлини, розповівши усім передісторію свого шлюбу, йдеться на The Independent.

«Коли ми були дітьми, Лаура навчила мене, як вище злітати на гойдалці, малювати гори та правильно їсти сир. Я закохався у неї ще малим і не втратив цього відчуття досі», – розповідає Метт.

Пара не завжди була разом – після садочка вони пішли у різні школи й наступні 7 років бачили одне одного тільки на фото з поштових листівок, які розсилали їхні родини на Різдво.

Спільний друг перепознайомив їх у старших класах. Пара майже одразу почала зустрічатися.

Коли Метт серйозно вирішив одружитися, він запросив Лауру на пікнік на подвір'я дитячого садка, де вони колись каталися на гойдалках і їли сир.

Традиційно він став на коліно та зробив пропозицію коханій, довівши, що обіцянки – не цяцянки.

Зараз Метт пригадує, що перш ніж зробити пропозицію Лаурі у 3-річному віці, він розбив піньяту (наповнену солодощами іграшку з пап'є-маше).

Натхненний успіхом та упевнений у своєму образі героя в очах подруги, він зробив їй пропозицію, від якої і сам не зміг відмовитися.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: