В Академії сухопутних військ пояснили, чому купили рибу в 20-річної підприємиці

cover_asv_golovniy_korpus

Законних підстав для відхилення тендерної пропозиції ФОП «Козак Вікторія Ігорівна» не було. Заявили у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Стосовно оприлюдненої у інтернет-ЗМІ інформації про закупівлю на відкритих торгах у системі Prozorro замороженої риби та рибного філе повідомляємо, що законних підстав для відхилення тендерної пропозиції ФОП «Козак Вікторія Ігорівна» не було.

Договір з Фізичною особою — підприємцем за результатами проведеної процедури закупівлі відповідно до умов тендерної документації укладено 23.06.2017 року. Вказана продукція призначена для харчування військовослужбовців іноземних держав та підрозділу Збройних Сил України, які проходять спільні навчання за програмою підготовки «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи — Україна» (JMTG-U) на території полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівського району, Львівської області). Фінансування закупівлі здійснюється іноземними країнами — учасниками програми підготовки JMTG-U», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за результатами відкритих торгів 23 червня замовила 12 тисяч кілограмів замороженої риби на майже 3,8 мільйона гривень у 21-річної Вікторії Козак, яка зареєструвалася приватним підприємцем через 8 днів після оголошення тендеру.

А сьогодні стало відомо, що Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного оголосила ще один тендер на закупівля м’яса на 4 мільйони гривень, який виграв 23-річний підприємець Сергій Поздняков, який зареєструвався підприємцем за 8 днів до оголошення тендера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: