Якби ЛМР самостійно вивозила 70% відходів, то Львів був би вже давно чистим, – Тарас Зозуля

cvsnnz

Якби львівська міська рада і справді вивозила самостійно по 70-80 % відходів, то місто вже давно було б очищене від сміття.

Таку думку висловив у коментарі ІА Дивись.info в.о директора Департаменту ЖКГ Тарас Зозуля.

Як стало відомо раніше, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак розповів про роботу міської ради над вивезенням відходів та про допомогу Львівської обласної державної адміністрації. Зокрема, Сергій Бабак розповів, що 70-80% ЛМР вивозить за своїми напрацюваннями.

 Нам область дає на добу 200-300 тонн при вивезенні, скажімо, 800-900 тонн на добу. Ми працюємо за своїми договорами. Я за цей тиждень знайшов ще два полігони, з якими ми підписали договір. Щоденне накопичення – 500-600 тонн, а нам дають ліміт 200-300 тонн від ЛОДА на вивезення. Продовжуємо працювати – могли б і далі працювати, якби це не було заполітизовано», – розповів Сергій Бабак.

Натомість Тарас Зозуля спростував цю інформацію сміття із районів почали вивозити лише після того, як почала працювати ЛОДА. Відтоді було залучено перевізників.

«Станом на сьогоднішній ранок було вивезено 2765 тонн з 6500 із сміттєвих майданчиків. До роботи були залучені екскаватори, додаткову техніку, всіх перевізників», – розповів Тарас Зозуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: