Вчені хочуть оживити мамонтів

_96760390_gettyimages-114949802

Відродження мамонтів, польський візит Трампа, крах панування ліберальних еліт та складні відносини Москви та Мінська - в огляді іноземної преси 1 липня.

Мільярдер Пітер Тіль, засновник платіжної системи PayPal, інвестував 100 000 долларів у дослідження, яке має на меті воскресити мамонтів, пише видання Guardian.

 

Дослідженням керує професор Джордж Черч за Гарвардського Університету.

За словами видання, команда професора бере ДНК видобуте з мамонтів, знайдених у вічній мерзлоті, та використовує його аби генетично модифікувати клітини слона. Поки що, жодних результатів цих досліджень не було опубліковано в науковій пресі.

І хоча команда Пітера Тіля не відповіла на запит видання щодо цієї інвестиції, професор Черч підтвердив її, заявивши, що одного разу під час сніданку Тіль зізнався йому, що хоче інвестувати «найбільш божевільне» з його досліджень, пише видання.

За словами видання, така тема дослідження є близькою Тілю. Адже він відомий своїми поглядами на смерть, як на «страшну незручність, яку варто усунути».

Серед інших його інвестицій - біотехнологія та штучний інтелект, також він підписав контракт з компанією Alcor, що спеціалізується на кріогеніці, за яким Тіля заморозять після його смерт. Він сподівається, що в майбутньому з'являться технології, які зможуть його оживити, пише видання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: