Нардеп заявив, що не має стосунку до бійки в клубі, де він святкував день народження

Українського журналіста Василя Апасова побила охорона клубу, у якому народний депутат Мустафа Найєм святкував свій день народження. Останній же заявив, що на момент конфлікту його вже не було у закладі.

Про це Найєм написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Друзі. У зв'язку з появою в мережі інформації про побиття журналіста Василя Апасова нібито на моєму дні народження хочу повідомити наступне.

Ця інформація не відповідає дійсності

Представники Master Club публічно вже підтвердили, що на момент інциденту ні мене, ні моїх друзів в приміщенні не було. Ми покинули заклад до 22:00. Сам захід було абсолютно відкритим. Ніякої охорони у мене немає і ніколи не було.

З Василем я вже зв'язався і запропонував свою допомогу. Він підтвердив, що не має до мене ніяких претензій. Щиро бажаю йому швидкого одужання і готовий надати будь-яке сприяння в цьому інциденті», – написав Найєм.

Раніше Василь Апасов написав: «Мене побила охорона біля клубу Master Club, де святкував день народження Мустафа Найєм.

Відгукнувшись на заклик Мустафи Найєма, який кликав усіх до закладу Майстер Клаб на свій день народження, ми прийшли і зустріли опір охорони. Ми відразу зрозуміли, що ми не бажані гості, однак люди, у яких був бейдж охорони, повелися агресивно.

Вони просто закрили нам вхід, не змогли пояснити причину і навіть не змогли пояснити, що саме вони охороняють. Коли я став записувати те, що відбувається на телефон, один з охоронців (саме такий бейдж у нього був – «Охоронець Ігор») вихопив телефон у мене з рук, після чого почали наносити нам удари. Після бійки мені вдалося вихопити телефон назад, відео з якого буде опубліковано».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: