У всіх районах Львові активно тривають ремонтні роботи доріг

img5218-b82b5ec6a018bfd46bb68fc03ec4b760

У всіх районах міста активно тривають ремонтні роботи доріг. Про це повідомили у відділах комунального господарства районних адміністрацій Львова.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

У Галицькому районі вдало завершено вул. Замкену, а також паркінг біля Львівського державного цирку. Вартість ремонту становить 735 тисяч гривень. Також завершують капітальний ремонт на вул. Митрополита Андрея. Найближчим часом тут триватимуть оздоблювальні роботи. Вартість ремонту вулиці - 3 мільйони 960 тис. грн. Не мало коштів було виділено на ремонт тротуарів — близько 1 млн 28 тисяч.

Ремонт вулиць Виговського та Ряшівської, що розташовані у Залізничному районі — завершено. Про це повідомив начальник відділу комунального господарства Залізничного району Юрій Равлик. Загальна вартість ремонту доріг цього району 9 млн 945 тис. грн. Сьогодні працівники завершують вулицю Івана Сірка, а до кінця місяця — вулиці Баштанну та Патона.

Активно виконуються роботи у Шевченківському районі по облаштуванню громадського простору на вул. Богдана Хмельницького (від вулиці Грінченка до Мідної).

«Ми встановлюємо турнікети та облаштовуємо велодоріжку. В планах ще пішохідна доріжка та тренажери», - розповів в.о. начальника відділу комунального господарства Шевченківського району Микола Бегей. Також триває капітальний ремонт вулиці Погідної, Плугової. Завершено вулицю Ковалевської.

Працівники Личаківського району, в свою чергу, повинні відремонтувати 26 вулиць, на ремонт яких виділено 25 млн грн. Повністю завершено такі об'єкти: вул. Тершаківців, вул. Миргородська та пл. Митна. На цьому тижні планується закінчення ремонтних робіт на вулицях Бахматюка, Шафарика, Лисинецькій, Грицая, родини Крушельницьких, Петра Могили.

Великий обсяг роботи виконують у Сихівському районі. Як зазначив начальник відділу комунального господарства району Віктор Західний, на сьогоднішній день ремонтують вул. Максимовича, вул. Зубрівську, вул. Пирогівка, вул. Кавалерідзе, та тротуари по вулицях Угорській, Сихівській, Скорини, Коломийській, Морозній.

У Франківському районі виконано роботи на вулицях Симоненка, Пулюя, Науковій, Володимира Великого, Бойчука. Зараз ремонтують вулицю Стрийську та тротуар, що розташований на вулиці Володимира Великого.

«Нашому району виділено 26 мільйонів гривень, плануємо закінчити всі роботи приблизно у вересні», - зазначив начальник відділу комунального господарства Франківського району Мирон Гук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: