Певна політична сила хоче внести деструктив в роботу по вивезенню сміття, - посадовець ЛОДА

02-1

Сьогодні сміття зі Львова приймає 15 полігонів області.

Про це під час брифінгу щодо ситуації з вивезенням ТПВ з міста Львова повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає ІА Дивись.info.

«На сьогодні сміття зі Львова приймає 15 полігонів області Цього достатньо, аби вивезти поточні відходи. Інші 5 полігонів Львівщини є резервними. Також є низка домовленостей з іншими областями України. Вчора я зустрічався із керівниками полігонів на територіях інших областей України, і ми вже маємо певні домовленості про те, що інші області України долучаться. Крім того активно допомагають нам полігони на території області, це ще раз свідчить що питання є виключно господарське», - заявив Назарій Романчук.

За його словами вже є укладені угоди з полігонами інших областей, з іншими такі угоди ще готуються.

Назарій Романчук також додав що все сміття, вивозиться зі Львова під координацією ЛОДА на законних підставах.

«Всі договори, які укладають із полігонами, проходять попереднє погодження у департаменті ЖКГ ЛОДА», - додав посадовець.

Щодо фактів несанкціонованого скидання сміття в інших областях, то цим займається поліція.

«Попередньо є таке бачення, що певна політична сила хоче внести деструктив в роботу по вивезенню сміття. Полігони з інших областей готові нам допомагати і мені  дивно, чому досі до них не приїздили представники ЛМР і не домовлялися. Там абсолютно адекватні люди, які розуміють проблему і готові допомагати», - заявив Назарій Романчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: