Секс-роботи - революція чи глухий кут? - ЗМІ

_96811770_p057sp4l

Guardian проаналізував переваги та недоліки секс-роботів. За словами експертів, ці інноваційні вироби можуть стати в пригоді літнім і хворим людям, таким чином зробивши «революцію в сексі».

Guardian проаналізував переваги та недоліки секс-роботів. За словами експертів, ці інноваційні вироби можуть стати в пригоді літнім і хворим людям, таким чином зробивши «революцію в сексі», передає ВВС Україна.

Але водночас вони становлять «етичні ризики», як от «об'єктивація» жінок та «задоволення бажань у спосіб, який інакше був би незаконним».

На думку Еймі ван Вінсберге, представника Фонду відповідальної робототехніки, який дослідив використання та вплив секс-роботів на суспільство, необхідно знайти баланс між бажанням виробників задовольнити попит та занадто високою зарегульованістю ринку, що може стримати розвиток технології.

Її колега Нол Шаркі, вважає, що майбутнє секс-роботів залежатиме від того, наскільки реалістично вони виглядатимуть та будуть сприйняті суспільством.

Крім того, він не згодний з ідеєю, що створення роботів для задоволення фантазій потенційних ґвалтівників чи педофілів допоможе їм не намагатися реалізувати свої фантазії в реальному світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: