У 2017 році управлінням освіти було організовано роботу 4 літніх мовних шкіл «Lviv Kids»

supporting_your_adopted_children_as_they_try_to_fit_in_at_school

Розвиваємо найменших. У 2017 році управлінням освіти було організовано роботу 4 літніх мовних шкіл «Lviv Kids». Мовні школи діяли з 30 травня до 17 червня на базі таких закладів: ССЗШ № 81 ім. гетьмана П. Сагайдачного, ЛССЗШ №15, ССЗШ №2, ССЗШ №46 ім. В. Чорновола.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Літня мовна школа «Lviv Kids»– це проект, який поєднував вивчення 5-ох мов, заняття з образотворчого мистецтва, трудового навчання та спорт.  Учасниками школи могли стати учні 4-6 класів. Дітей розділяли по групах, у кожній по 10-15 осіб. Загалом до занять у 2017 році було залучено 360 учнів, а у 2016 році — 500.

Нагадаємо, що управлінням освіти ЛМР в 2016 році було організовано роботу 7 літніх мовних шкіл «Lviv Kids» в рамках року англійської мови на базі таких закладів: НВК «Школа-гімназія «Галицька», Львівська гімназія «Престиж», СЗШ № 65, НВК ім. В.Стуса, СЗШ «Лідер», НВК «Школа-садок «Софія», ССЗШ №66. З учнями впродовж 2-ох тижнів червня працювали 217 вчителів іноземних  мов, 20 студентів та  32 волонтери. Слід зазначити, що в якості волонтерів з дітьми спілкуються носії мови. Так, до нашого міста завітали Лукас ван Опстал з Нідерландів та Джеймс Віттінгем з Великобританії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: