До 20 липня відкоригують проект реконструкції фонтану «Водолій»

0bd04c96-17c6-4e02-a7c8-18c4d08b0b50

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації проект з реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» на вул. Коперника передано для аналізу та внесення корекцій розробнику проекту Українському регіональному спеціалізованому науково-реставраційному інституту «Укрзахідпроектреставрація». Цей проект був розроблений ще у 2007 році на замовлення управління капітального будівництва Львівської міської ради.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Проект реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» на вул. Коперника був розроблений ще у 2007 році . За цей час відбулося багато змін, як у цінах на матеріали так, можливо, і з’явилися нові, сучасніші підходи до виконання цих робіт. Тому ми передали його проектній організації, яка його розробляла - «Укрзахідпроектреставрація», для детального аналізу і внесення корекцій. Однак, проаналізувавши проект та детально обстеживши фонтан, побачили, що потрібно ще внести додаткові роботи, яких не передбачено в проекті. Мова йде, зокрема, про ремонт підпірних стінок. Попередньо вартість робіт може становити приблизно 600 тис. грн. Відкоригований проект «Укрзахідпроектреставрація» обіцяє надати 20 липня. Коли отримаємо проект, подаватимемо його на експертизу. А вже опісля проводитимемо торги на визначення виконавця робіт», - розповів Андрій Зозуля, в.о. голови Галицької районної адміністрації.

Нагадаємо, фонтан «Водолій», що розташований навпроти пам’ятника Маркіянові Шашкевичу, датують 1970-ми роками. Його авторкою є покійна відома львівська художниця Теодозія Бриж. Він виконаний у формі струмочка, що витікає з глечика, який тримає в руках міфічний Водолій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: