При вступі на магістратуру львівські студенти-правники вдруге складатимуть зовнішній іспит

photo_sizeds

На вступ на магістратуру на правничі спеціальності другий рік поспіль обов’язково потрібно скласти зовнішній іспит.

На вступ на магістратуру на правничі спеціальності другий рік поспіль обов’язково потрібно скласти зовнішній іспит.

Про це повідомив Андрій Гукалюк, відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУ ім. І. Франка, передає кореспондент Дивись.info.

Андрій Гукалюк (праворуч)

Вступ на магістратуру відбуватиметься на основі раніше здобутого рівня бакалавра. Заяви потрібно подавати особисто і тільки в паперовій формі (при тому, що при вступі на бакалаврат подача документів відбувається електронно).

Як формується конкурсний бал? При поданні зави на вступ до магістратури студент повинен скласти іспит з іноземної мови та фахове випробування. А також подати додаток до диплому бакалавра. Це стосується всіх спеціальностей, і лише правознавчі є виключенням.

Чому студенти-правники по-іншому вступають на магістратуру? Минулого року впровадили зовнішній іспит на правничі спеціальності. Він складається з тесту-оцінювання іноземної мови, права і тесту загальних науково-правничих компетенцій.

Коли буде зовнішнє оцінювання для правників? Проведення зовнішнього іспиту на правничі спеціальності відбудеться 3 серпня одночасно по всій Україні. Реєстрація розпочнеться о 9:50.

Податися на проходження іспиту можна буде лише один раз, при цьому потрібно вказати бажане місце, де студенти хотіли би складати ці іспити. За словами представника ВНЗ, є можливість проведення додаткової сесії. Додаткова сесія пройде 14 серпня в Києві.

Заяву разом із результатами зовнішнього іспиту можна буде подати до 5 різних навчальних закладів.

Підготувала: Ярина ДЕМЧИНА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: