У Львові очистили 402 перенакопичених сміттєвих майданчики

IMG_2008_1499234599

Сьогодні, 6 липня, під час брифінгу, начальник управління експлуатаційної діяльності у сфері комунального обслуговування департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Тарас Зозуля повідомив, що станом 6 липня, у місті Львові за увесь період очистили від ТПВ 402 перенакопичених сміттєвих майданчики.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«На сьогодні 5 компаній-перевізників ввійшли в нормальний режим та вивозять поточне сміття. Перенакопиченими залишаються лише контейнерні майданчики, які обслуговує ТзОВ «АВЕ-Львів». Для усунення перенакопичення та відновлення роботи у звичайному режимі,  допомагають інші перевізники ТПВ. Зокрема, сьогодні ми залучили 2 компанії і завтра плануємо ще 2», - повідомив Тарас Зозуля.

Усі відходи, які вивозяться з міста Львова додатково зважуються. На даний момент, зважування здійснюється трьома вагами.

«Машини зважують цілодобово, усе сміття обліковують і тоді його вивозять з міста», - додав Тарас Зозуля.

Також він повідомив, що окрім 15 полігонів, які вже приймають ТПВ з міста Львова, відсьогодні долучаться ще 2.

Нагадаємо, що департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА просить мешканців Львова повідомляти про переповнені сміттєві майданчики. Зробити це можна за телефоном департаменту: ‎(032) 2761794 або надіслати на електронну скриньку: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: