Уже 122 учасника на Львівщині визнали бійцями-добровольцями

1499433880595f8b98325a9 (1)

Сьогодні, 7 липня, під час засідання комісії з визнання бійців-добровольців АТО ще 7 мешканців області визнано бійцями-добровольцями.

Зауважимо, що станом на сьогодні 122 захисника з Львівщини визнано бійцями-добровольцями, інформує прес-служба Львівської облради.

Їм видадуть відповідні посвідчення та нададуть одноразову грошову допомогу в розмірі 3 тисячі гривень.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада прийняла рішення, відповідно до якого бійців добровольчих батальйонів, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, визнають бійцями-добровольцями.

Бійцем-добровольцем АТО згідно з встановленим Порядком може бути визнано особу, яка перебувала або перебуває у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не ввійшли до складу Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України й інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів та брали безпосередню участь у бойових діях

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: