Монумент Слави все одно буде демонтований, але ми даємо шанс зробити це цивілізовано – учасник АТО

monument-slavi
Фото: Львівський портал

Монумент Слави на вулиці Стрийській у Львові має бути демонтований владою до кінця року, інакше це зроблять громадські активісти.

Монумент  Слави на вулиці Стрийській у Львові має бути демонтований владою до кінця року, інакше це зроблять громадські активісти.

Про це під час прес-конференції заявив учасник бойових дій добровольчого батальйону ОУН Антон Петрівський.

«Цей монумент у будь-якому випадку буде демонтований, даємо шанс владі зробити  це в цивілізований спосіб, без масових заворушень, без жертв з боку громадських  активістів і правоохоронців. Якщо влада буде робити якісь кроки щодо демонтажу,  можливо, потрібно буде більше часу,  але, я думаю, що до кінця року монумент має бути демонтований», – заявив Антон Петрівський.

За його словами, в активістів є багато способів демонтувати монумент самостійно.

«Можна скинутися і купити якийсь старенький КрАЗ, зачепити тросом цих двох бовванів і звалити їх. На території Академії сухопутних військ є артилерійська установка – можна її завезти. Можна цей пам'ятник до такого стану довести, щоб демонтувати у зв’язку з аварійністю Ми на це все готові, тому що це майбутнє наших дітей. Ми за їхні голови повинні боротися вже зараз», – додав активіст.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: