Німецькі виробники зацікавились вівчарством Львівщини

1_1499672277_613x459.75_3_0

З метою вивчення аграрного ринку та налагодження співпраці з постачання продукції тваринництва, на Львівщину завітали німецькі виробники.

 

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Делегація у складі експерта сільського господарства  Німеччини, незалежного агроконсультанта Асоціації вівчарства Німеччини Гюнтера Арнольда Рунова та Елени Пілдус – представника Lammotte oils, відвідала ФГ «Меринос-Захід» Дрогобицького району, господарство Городоцького району Богдана Когута та ФГ «Радвань Нова» Пустомитівського району.

Під час спільної зустрічі в межах візиту, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз наголосила на важливості українсько-німецької співпраці, в частині обміну досвідом у галузі тваринництва, зокрема вівчарства. В свою чергу Гюнтер Арнольд Рунов окреслив перспективи такої співпраці, яка може створити у недалекому майбутньому реальні спільні проекти.

Під час зустрічі Львівщина заручилась підтримкою щодо сприяння  отримання дозволу на експорт продукції до ЄС, зокрема Німеччини. У разі підписання договорів з фермерськими господарствами району, які утримують овець, господарства отримають постійний і надійний європейський ринок збуту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: