Столтенберг відкрив представництво НАТО у Києві

827371

У Києві відкрили нове приміщення представництва Північноатлантичного альянсу в Україні.

У церемонії відкриття взяли участь віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє УП.

«Переведення сектору безпеки і оборони на стандарти НАТО, проведення інформаційної, роз'яснювальної роботи, практичне і галузеве співробітництво – це саме ті  підвалини євроатлантичної інтеграції України і вони є нашими пріоритетами», – наголосила Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: Коли Україна потрапить до НАТО і чи потрапить взагалі, – думки експертів

У свою чергу, генсек НАТО Єнс Столтенберг запевнив, що Альянс зміцнюватиме підтримку Україні.

«НАТО й надалі надаватиме практичну та політичну допомогу Україні. Ми стоїмо пліч-о-пліч  з Україною у її боротьбі за свій суверенітет та територіальну цілісність та будемо продовжувати та поглиблювати свою практичну підтримку Україні у багатьох сферах», – заявив Столтенберг.

Читайте також: Після зустрічі з Путіним Трамп опинився під вогнем критики

Він повідомив, що у новому приміщенні представництва НАТО в Україні також розмістяться офіс зв’язку НАТО та центр інформації та документації НАТО.

«Нове приміщення, нові умови роботи представництва НАТО дасть можливість ще ефективніше працювати нам спільно, щоб допомогти Україні у процесі її реформування та підвищити рівень обороноздатності цієї країни», – зазначив генсек НАТО.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: