У Львові чоловік з молотком напав на муніципала та розбив автівку (фото)

fotodil5-8c6da866635b766248ff2203cee1d7c8
Фото: прес-служба ЛМР

На працівників ЛКП «Муніципальна дружина» напали невідомі особи.

Працівники ЛКП «Муніципальна дружина» на вихідних вилучили два дитячі автомобілі на просп. Свободи. Під час вилучення на працівників «Муніципальної дружини» з молотком напав чоловік. Про це повідомив начальник управління безпеки міста Юрій Діль, передає прес-служба ЛМР.

«На виконання ухвали працівники «Муніципальної дружини» у суботу та неділю проводили вилучення машинок на просп. Свободи перед Оперним театром. У суботу відбулась сутичка з невідомими особами. Особи затримані і передані в правоохоронні органи.

У неділю так само відбулось вилучення машинок. І з під’їзду просп. Свободи, 41 вибіг чоловік з молотком у руках, накинувся на нашого працівника. Після цього особа з молотком підбігла до автомобіля, вдарила два рази молотком по лобовому склі, розбила дзеркало, кинула молоток у передні двері. Його теж затримали та передали правоохоронцям. На щастя, ніхто з наших працівників не постраждав.

Нашими працівниками було вилучено два автомобілі: один у суботу та один у неділю», - повідомив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: