Український телеведучий і педіатр Комаровський подався на заробітки до Росії

3

Відомий український лікар-педіатр, телеведучий Євгеній Комаровський, незважаючи на російську агресію, спокійно заробляє гроші в РФ.

Відомий український лікар-педіатр, телеведучий Євгеній Комаровський, незважаючи на російську агресію, спокійно заробляє гроші в РФ, пише znaj.ua.

Очевидці опублікували у Facebook знімок, зроблений у Санкт-Петербурзі: на фото показана афіша, яка підтверджує, що мешканців міста запрошують на фестиваль, в якому візьме участь український лікар.

Користувачі одразу відреагували на такий вчинок Комаровського. Деякі натякають на те, що він неодноразово скаржився на низький заробіток від українських ефірів, інші – нагадали йому про гучні заяви щодо вітчизняної медицини і зовсім не дивуються такому повороту подій.

А ось що написала «Комсомольская правда»: «Фестиваль для дітей та батьків BABY WEEKEND, який пройде 8 липня в Приморському парку Перемоги, стане першим у Петербурзі майданчиком, де виступить знаменитий педіатр доктор Комаровський».

На фестивалі BABY WEEKEND доктор Комаровський читав три лекції: «Догляд за немовлям у перші дні життя», «Ліки та Самолікування. Головні правила. Спілкування з педіатром – на що звернути увагу»,«Дитяча медицина без міфів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: