Дитячі вистави у Львівській Філармонії. Чим можна зацікавити дитину під час канікул.

Літо – час, коли ваша дитина вільна від  нав'язливих домашніх завдань, шкільних контрольних та класних робіт і нарешті може дозволити собі сон до обіду.

Проте зараз у батьків виникає нова проблема: чим зацікавити дитину та відірвати її від свого гаджета.

 Дивись.info пропонує вам кілька прикладів цікавого дозвілля. Дитячі опери та вистави на липень-серпень у Львівській Філармонії, кумедні та повчальні історії, які зацікавлять ваше чадо.

16 липня історія про вільних собак: «DOGS». Головні герої вистави – безпритульні собаки. Вони постійно голодні, не мають даху над головою... Єдине, що в них є, – це Яр, де вони живуть у зграї чи поодинці. У Яру, як і в зграї, є свої правила, свої щоденні клопоти та завдання. Собакам бува нелегко роздобути собі їжу, але трапляються і дуже цікаві заняття: хтось полюбляє бавитися, хтось – згадувати своє попереднє життя, інші милуються місяцем, нишпорять, вчаться читати по-людськи чи поводитися як людина. Усіх цих собак об’єднує гордість, яка не дозволяє їм жалітися і скиглити, бо кожен з них – вільний, вони «народжуються і вмирають так легко»... Цікава та повчальна історія для дітей від 12 років. Вистава, яка допоможе дитині розвиватись з користю та малювати свою власну картину світу.

23 липня відбудеться вистава «Пан Коцький» - дитяча опера М.В.Лисенка. Чудова  комічна  повчальна  вистава – опера  за участю артистів філармонії. Опери Лисенка були поставлені ще у 30-х роках у Києві, проте і дотепер не втратили своєї актуальності. Історія, про яку могли знати тільки з казок, тепер оживе на сцені Львівської Філармонії.

6 серпня «Подарунок лісового чарівника», історія про чарівника, який допоміг лісовим звірям. Опера, яка навчить дітей робити добро та допомагати іншим. Весела та добра вистава від львівського композитора Євгена Заставного допоможе дітям краще вивчити улюблених звірів та їхні особливості та навчить дітей любові до музики.

Підготувала Ірина ЛУПАЦА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: