Гройсман: Вирішили поновити переговори з Ryanair

4d28c2a77bda718b3d0c2f169be8aca8_1496055937_613x362.8564516129_3_0

Влада України спробує поновити переговори з лоукостером «Ryanair» про польоти до України, а також оцінить перебіг попередніх переговорів.

Про це повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, провівши спеціальну нараду з керівництвом Міністерства інфраструктури, Мінюсту, аеропорту «Бориспіль», Асоціації аеропортів України, Офісу залучення та підтримки інвестицій.

«Ми прийняли спільне рішення з яким погодилися всі учасники наради», – написав він у Facebook.

Читайте також: Садовий прокоментував ситуацію з Ryanair

«Перше, звернутися до НАБУ та Антимонопольного комітету щодо оцінки всього перебігу переговорного процесу за участі Мінінфраструктури і міжнародного аеропорту "Бориспіль" щодо дотримання законодавства і умов конкуренції», – поінформував Гройсман.

«Друге, вирішили поновити переговорний процес з Ryanair, до якого долучити разом з Міністерство інфраструктури України і аеропортом "Бориспіль" директора UkraineInvest - Ukraine Investment Promotion Office Даніеля Білака», – заявив він.

«Третє, доручив Мінінфраструктури прискорити розробку Стратегії розвитку транспортної галузі в авіасегменті, включаючи розробку стратегії розвитку українських аеропортів, в тому числі із залученням лоукостів», – додав прем’єр.

Додамо, що міністр інфраструктури Володимир Омелян у середу внесе на розгляд Кабінету Міністрів подання про звільнення керівника аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: