Понад 100 подій: що готує фестиваль «Ніч у Львові»

Протягом 14-16 липня у Львові пройде 13 фестиваль «Ніч у Львові», передає ІА Дивись.info

З 14 до 16 липня львів’яни та гості міста зможуть відвідати 13 фестиваль «Ніч у Львові», який цього року проходитиме під гаслом «Від Ренесансу до Сучасності». За словами координаторки фестивалю Марта Іванишин, для відвідувачів підготували понад 100 заходів на 50 локаціях.

«Цього року вперше відкривається університет Франка і вхід на екскурсію там буде безкоштовним, але за попередньою реєстрацією, — каже Марта Іванишин. — Вперше на площі Ринок відбудеться театралізоване дійство на канаті від театру «Воскресіння.  Крім того, будуть традиційні заходи у підвалах храму Преображення, Петра і Павла, також задіяні підвали Ратуші».

Читайте також: Зі світовими зірками та імпровізаціями: у Львові презентували програму LvivMozArt

Також для гостей фестивалю організатори підготували майстер-класи від студії старовинного танцю «Beltaine», на яких навчатимуть найпростіших колових танців. Свої заходи будуть і Шевченківському гаю: тут бажаючі зможуть виготовити масло давнім способом та продегустувати його.

Читайте також: Шевченківський гай запрошує на фестиваль «Ніч у Львові»

В Італійському дворику, що на площі Ринок, покажуть виставу просто неба «Ромео і Джульєтта» від Першого театру у постановці заслуженого діяча мистецтв Вадима Сікорського.

Марта Іванишин зазначає, що минулого літа «Ніч у Львові» відвідали до 30 тисяч гостей. Приблизно на таку ж кількість організатори розраховують і цьогоріч.

З повною програмою можна ознайомитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: