Негода на Львівщині наробила лиха

19905418_1417649378316558_223488489787212778_n

11 липня внаслідок несприятливих погодних умов на території Львівської області, що супроводжувались грозами та поривами вітру, пошкоджено дахи 8 будівель (5 житлових та 3 господарських), повалено 1 опору ліній електропередач, рятувальниками прибирали повалені дерева.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема, в Самбірському районі у с. Чуква завалено одну електроопору.

Внаслідок падіння дерев пошкоджено дахи 3 господарських будівель. Усі події сталися в с. Чуква. В одному із випадків на господарську будівлю впало дерево (горіх) та пошкодило дах на площі орієнтовно 15 кв.м. Ще одне дерево впало дерево на господарську будівлю та пошкодило дах на площі орієнтовно 8 кв.м (шифер). Внаслідок падіння ще одного дерева було пошкоджено дах господарської будівлі на площі орієнтовно 15 кв.м.

Внаслідок сильних поривів вітру пошкоджено дахи 5 житлових будинків. У с. Чуква з житлового будинку поривами вітру було знято 2 листа шиферу, орієнтовною площею 4 кв.м. У с. Ралівка було знято повністю дах з житлового будинку на площі орієнтовно 200 кв.м, також знято частково дах житлової будівлі на площі 150 кв.м. та знято частково дах житлової будівлі на площі 110 кв.м. У с. Нагірне знято частково дах житлової будівлі на площі 35 кв.м.

Пожежно-рятувальними підрозділами здійснено 2 виїзди на порізку повалених дерев. О 20:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Баня Лисовицька Стрийського району впало дерево на ґрунтову дорогу. Пожежно-рятувальним відділенням 9 ДПРЧ м. Моршин проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з дороги.

О 21:08 в с. Багнувате Турківського району впало дерево на господарську будівлю. Рятувальники 58 ДПРП сел. Бориня провели роботи по розрізанню дерева.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: