У Львові на кінець дня переповненими є 127 майданчиків у 4 районах

4_1499666954

Як повідомили голови районних адміністрацій, станом сьогодні на кінець дня у місті є переповненими 127 майданчиків, з них: у Франківському районі – 5, у Сихівському – 68, у Залізничному – 7, у Шевченківському – 47.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як повідомив в.о. голови Франківської РА Орест Тимчишин, зараз у районі не вивезено сміття з 5 контейнерних майданчиків. Всі ці майданчики обслуговує  компанія «AVE-Львів». На деяких майданчиках працює техніка, очікується, що завтра на ранок усі майданчики будуть очищеними.

У Сихівському районі від сміття не очищено 68 контейнерних майданчиків.

«Критична ситуація на усіх майданчиках. З них не вивозять сміття вже близько місця. Станом на сьогодні із 324 майданчиків неочищеними залишаються 68. Це 20,9% від загальної кількості. Зі 68 неочищених майданчиків 66 на обслуговуванні компанії «AVE-Львів», 2 – ТзОВ «ДВ Еко-світ», - повідомили у Сихівській РА.

У Залізничному районі станом на вечір 12 липня перенакопиченими є 7 сміттєвих майданчиків.

«Маємо перенакопичені майданчики за такими адресами: вул. Залізнична, 74, вул. Олени Степанівни, 21, вул. Шевченка, 77, вул. Коротка, 8а, вул. Шараневича, 5, вул. Стороженка, 5, Ці майданчики обслуговує підприємство «AVE-Львів». Ще один перенакопичений майданчик є за адресою вул. Ряшівська, 13. Його обслуговує компанія «Санком-Львів», - розповіли у Залізничній районній адміністрації.

У Шевченківському районі переповнені 47 сміттєвих майданчиків, які належать компанії «AVE-Львів».

У Личаківському та Галицькому районах очищені всі контейнерні майданчики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: