Українка Інга стала найкрасивішою жінкою Австрії (фото)

26d55d939422dfae25c7115e1dfd2e18

У цьому році на міжнародному конкурсі краси «Місіс Всесвіт-2017» будуть аж дві українки, одна з них представлятиме Австрію. Про це повідомляє TaблоID

У цьому році на міжнародному конкурсі краси «Місіс Всесвіт-2017» будуть аж дві українки, одна з них представлятиме Австрію. Про це повідомляє TaблоID.

Як зазначається, уродженка України Інга Малік (Токарчук) отримала титул «Місіс Австрія Всесвіт-2017», і вже в кінці серпня вона поїде до Південної Африки на міжнародний конкурс.

Українка останні роки після заміжжя живе в Австрії охоче згадує дитинство і юність, які вона провела на батьківщині.

«Я народилася в Україні. Згадую своє дитинство як прекрасний час, яке я прожила в оточенні люблячих батьків. Завжди ставилася до них з повагою і вчилася в школі на відмінно. Я була дуже активною дитиною, відвідуючи різні гуртки та секції: гімнастика, театральний гурток і бальні танці. Спорт завжди відігравав велику роль в моєму житті», - розповіла вона.

Як зазначається, уродженка України Інга Малік (Токарчук) получила титул «Місіс Австрія Всесвіт-2017», і Вже в кінці серпня вона поїде до Південної Африки на міжнародний конкурс.

Українка останні роки після заміжжя живе в Австрії охоче згадує дитинство і юність, які вона провела на Батьківщині.

«Я народилася в Україні. Згадую своє дитинство як прекрасний час...Я була дуже активною дитиною, відвідувала різні гуртки та секції: гімнастика, театральний гурток и бальні танці. Спорт завжди відігравав велику роль в моєму жітті», - розповіла вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: