СБУ, нарешті, зацікавилася «Глорією Джинс»

201703291735082

СБУ перевіряє інформацію щодо незаконної діяльності в Україні російської торговельно-виробничої мережі «Глорія Джинс».

Про це повідомили у прес-службі відомства.

СБУ у результаті перевірки знайшла підтвердження інформації, оприлюдненої активістами громадських організацій, щодо можливої незаконної діяльності в Україні російської торговельно-виробничої мережі «Глорія Джинс».

За отриманою інформацією, в Україні головна фабрика «Глорія Джинс» розташована в тимчасово окупованому Луганську і продовжує працювати. Це може свідчити про можливу реалізацію в українських торговельних мережах продукції, виробленої саме на тимчасово окупованих територіях із сплатою податків до бюджету псевдореспублік.

Подальша перевірка триватиме у рамках кримінального провадження.

«СБ України висловлює активістам Відсіч вдячність за небайдужість і заявляє, що завжди відкрита до співпраці зі зміцнення національної безпеки країни», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, магазин «Глорія Джинс» у Львові знаходиться у торгівельному центрі «Вікторія Гарденс», який відкрився у місті торік, 29 жовтня. І львівські активісти ще минулого року зверталися до правоохоронці звернути увагу на «Глорія Джинс».

Згідно із даними YouControl, ПАТ «Глорія Джинс» зареєстроване у Луганську 2004 року. Підприємство не перебуває у процесі припинення. Кінцевим бенефіціарним власником ПАТ є ЗАТ «Корпорація «Глорія Джинс» і Володимир Мельников. Адреса бенефіціара – Ростов-на-Дону.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: