Свистун розповіла подробиці обшуку в управлінні комунальної власності ЛМР

maxresdefault (1)
Начальниця управління комунльаної власності Інна Свистун. Фото: YouTube

Начальниця управління комунальної власності Інна Свистун розповіла подробиці обшуку правоохоронців в управлінні та вдома у посадових осіб 12 липня.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Інна Свистун заявила, що правоохоронні органи 12 липня прийшли з обшуком до управління міськради та додому до посадових осіб по справі розкрадання комунальної власності.

За її словами, правоохоронці вилучили в управлінні договори оренди, які були складені по вкрадених об’єктах, приватизаційні справи, а також довідкову інформацію про приміщення, які були вільними. Вдома ж у чиновниці нічого не вилучили. За її словами, обшук тривав 11 годин.

Читайте також: Свистун про вчорашні обшуки у Львівській міськраді (стрім)

«Обшуки проводяться в управлінні комунальної власності, яке в листопаді само почало кричати «Ґвалт!» про приміщення, які незаконно вибули з власності територіальної громади. Мені шкода, що сьогодні не чути інформації про те, що проводяться обушку у головних фігурантів справи. Це особи зі зв’язками у Генеральній прокуратурі, податковій — це Сандул, Малькова (Ірина Сандул та Людмила Малькова, львівські підприємиці, — авт.ред.). Вони сьогодні, напевно, не мають жодних проблем. Натомість, правоохоронні органи прийшли до нас», — додала держслужбовиця.

Нагадаємо, 12 липня до департаменту економічного розвитку ЛМР та управління комунальної власності ЛМР, яке входить у структуру цього департаменту, з обшуком прийшли слідчі ГУ НП та УСБУ у Львівській області.

Як йдеться в ухвалі Галицького районного суду, «проведення обшуку зумовлене необхідністю виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення речей, предметів та оригіналів усіх документів щодо об’єктів нерухомого майна у м. Львові, які незаконним шляхом вибули із комунальної власності територіальної громади м. Львова».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: