Wizz Аir запускає два нових рейси з Києва

7

З 19 квітня 2018 року авіакомпанія Wizzair запустить два нові рейси з Києва – Київ-Лісабон і Київ-Таллінн. Про це на прес-конференції в середу повідомив корпоративний директор Оуен Джонс.

Квитки на всі нові рейси в продажу від сьогодні, 12 липня – за цінами від 429 грн., пише Mind.

Для цього компанія поповнить свій флот в Україні третім А320 (аеробус) на своїй київській базі в аеропорту «Київ» (Жуляни) з квітня 2018 року. До 2020 авіакомпанія має намір збільшити флот на території нашої країни до 8 літаків і розширити співпрацю з регіональними аеропортами.

На прес-конференції топ-менеджери Wizz Air оголосили про подвоєння операційної діяльності в Україні в 2018 році. У планах компанії – наступного року збільшити частоту рейсів з Києва на найпопулярніших напрямках – 11 додаткових рейсів у тиждень в рамках літнього розкладу.

На реалізацію цих планів компанія має намір виділити додатково $300 млн інвестицій і збільшити кількість посадкових місць більше ніж на 1,5 млн (+ 97% в порівнянні з 2016 роком). Рейс Київ – Лісабон стане єдиним прямим сполученням між двома столицями.

Крім того, Wizz Air також оприлюднила річний графік для Києва на 2018 рік. Протягом наступних двох тижнів квитки будуть доступні виключно для членів Wizz Discount Club, а з 26 липня 2017-го – для всіх бажаючих.

«Частота рейсів на найбільш популярних напрямках з Києва також зросте з появою нового літака: будуть додані по одному рейсу на тиждень в Братиславу, Копенгаген і Дортмунд, а також по два рейси – до Кельну, Меммінгену, Ларнаки і Ганноверу.

Авіакомпанія також повідомляє, що в першому півріччі 2017 року понад 193 тис. пасажирів скористалося послугами Wizz Air на українських маршрутах, що на 33% більше, ніж за аналогічний період 2016 року.

Нагадаємо, навесні цього року компанія почала літати зі Львова: з 13 квітня лоукост розпочав свої рейси до Вроцлава (Польща). З 18 червня Wizz Air літає за новим маршрутом – з Міжнародного аеропорту Львів ім. Данила Галицького в аеропорт Берлін-Шенефельд (Німеччина). Першим рейсом до Берліна зі Львова скористалися 173 пасажира, 90% від завантаженості літака.

Wizz Air – найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, пропонує рейси за 500 маршрутами з 28 баз, поєднуючи 140 напрямків у 42 країнах. Флот авіакомпанії складається з 80 літаків Airbus A320 і A321.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: