Чи літатиме Ryanair до Львова

ryanair-aircraft-(1)

Українські ЗМІ повідомили, що Аеропорт «Львів» підписав контракт з лоукостом Ryanair попри заяву авіакомпанії про скасування рейсів з України.

Українські ЗМІ повідомили, що аеропорт «Львів» підписав контракт з лоукостером Ryanair попри заяву авіакомпанії про скасування рейсів з України.

Сьогодні, 14 липня, у Мережі з'явились повідомлення ЗМІ, посилаючись на гендиректора львівського аеропорту Тетяну Романовську, що аеропорт «Львів» підписав контракт з авіакомпанією Ryanair, який було підписано ще в березні цього року.

Як уточнили ІА Дивись.info в прес-службі аеропорту «Львів», вищезгаданий контракт та умови угоди були погоджені ще в березні цього року.

Також в аеропорті зазначили, що поки не буде досягнуто домовленостей з аеропортом «Бориспіль» авіакомпанія Ryanair не буде заходити на український ринок, в тому числі і у місто Львів, незважаючи на те, що зі львівським аеропортом договір підписаний.

Нагадаємо, 10 липня стало відомо, що лоукостер Ryanair розірвав угоду з Україною. Того ж дня на сайті Ryanair зникли всі квитки, як на рейси з України, так і до неї.

Згодом, у прес-службі Ryanair заявили, що авіакомпанія поки не планує повертатися до відновлення переговорів по Україні, проте сьогодні під час прес-конференції міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що лоукост-авіакомпанія Ryanair готова відновити переговори про вихід на український ринок.

«Вчора у мене була розмова з керівництвом Ryanair. Вони готові до відновлення переговорів. Якщо ці переговори будуть справді переговорами, бо переговорів з аеропортом «Бориспіль» не було. Були публічні звинувачення, зрив будь-якого переговорного процесу»,  - сказав міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: