Де дивитися гру Суперкубка України «Шахтар» - «Динамо»

У суботу, 15 липня, на одеському стадіоні «Чорноморець" відбудеться матч за Суперкубок України між футболістами донецького «Шахтаря" та київського «Динамо".

Цю гру, яка символізує початок нового футбольного сезону в нашій країні, у прямому ефірі покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Українська футбольна «класика" за участю «Шахтаря" та «Динамо" - це завжди цікава боротьба та заплутана інтрига. Крім того, на початку сезону завжди трапляється багато несподіванок, оскільки практично неможливо сказати, в якому стані підходять команди до першого матчу. На тренувальних зборах вони в основному перемагали суперників у тренувальних зустрічах (донеччани виграли три поєдинки з 5-ти, кияни - п'ять із 6-ти).

У Суперкубку у суперників теж приблизна рівність. "Шахтар" - семиразовий володар трофею, "Динамо" - шестиразовий. Зате в особистих суперкубкових фіналах у киян на одну перемогу більше (п'ять проти чотирьох у "Шахтаря").

50 на 50 - такий прогноз на нинішнє протистояння лідерів українського футболу дав екс-наставник збірної України Мирон Маркевич.

"Думаю, буде хороший матч. Тим більше, що у "Динамо" новий тренерський штаб, і на зборах команда показувала непогану гру. У "Шахтаря" склад зберігся, він готуються до групового раунду Ліги чемпіонів. Хто буде фаворитом у цьому протистоянні? Думаю, 50 на 50. У "Динамо" бажання зашкалює, а це дуже важливо в таких матчах", - сказав тренер.

А ось на думку букмекерів, фаворитом у цьому протистоянні є чемпіон і володар Кубка країни минулого сезону "Шахтар". Так, лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх "Шахтаря" з коефіцієнтом 1,91, а на перемогу Динамо - 3,75. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,30.

Читайте також: Жабченко відмовився судити Суперкубок України
Головним арбітром зустрічі, яка пройде на 34-тисячному одеському стадіоні "Чорноморець", призначено харків'янина Костянтина Труханова. Початок суботнього поєдинку в о 21.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: