У Львівській мерії будуть запобігати корупції

n_3682_73749937

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення у ЛМР Муніципального бюро з питань доброчесності та запобігання корупції.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення у ЛМР  Муніципального бюро з питань доброчесності та запобігання корупції, передає ІА Дивись.info

«Департаменту розвитку спільно з юридичним департаментом створити робочу групу з вирішення організаційних питань та напрацювання необхідних проектів актів, пов'язаних зі створенням у Львівській міській раді Муніципального бюро з питань доброчесності та запобігання корупції», - йдеться у рішенні виконкому.

Як зазначив заступник Садового з питань розвитку Андрій Москаленко, ця структура не боротиметься з корупцією, а попереджуватиме її прояви.

«Вже протягом 5 років Львівська міська рада  працює з низкою голландських фахівців щодо різного роду проектів доброчесності, моральності прийняття рішень. І, власне, завдяки активній позиції міськради, активній праці голландських експертів Львів здобув право можливості створення першого в Україні такого проектного офісу щодо доброчесності, який буде працювати щодо попередження низки негативних процесів, які можуть виникати, напрацьовувати різні профілактичні заходи. Найважливіше те, що це може здійснюватися в рамках міжнародного голландського проекту. Ми можемо сьогодні дати можливість далі працювати в межах робочої групи і напрацювати конкретні рішення», – пояснив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

«Це мав би бути аналітичний орган, який би мав давати думки, як упереджувати корупцію, щоб її не було. Можливо вона вже є, але цим мають займатися правоохоронні органи», - додав  міський голова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: