У Львові на кінець дня переповненими є 20 контейнерних майданчиків

ant10-3263d1869c9c8e62ec3df2d1ef7648ea
Фото: прес-служба ЛМР

Станом сьогодні на кінець дня у місті є переповненими 14 майданчиків у Франківському районі, 3 – біля закладів освіти та 3 – біля закладів охорони здоров’я.

Про це повідомили голови районних адміністрацій, передає прес-служба Львівської міськради.

Як повідомив в.о. голови Франківської РА Орест Тимчишин, зараз у районі не вивезено сміття з 14 контейнерних майданчиків: на вул. Котляревського, 49; Метеорологічній, 3; Кастилівці, 20; Захарієвича, 2; Мельника, 8а; Єфремова, 37; Ожешка, 11; Коновальця. 97; Коновальця, 101; Кульпарківській,147; Пулюя, 2; Науковій, 9, 11; Науковій, 19-21; Науковій, 53.

У Личаківському, Галицькому, Шевченківському, Сихівському та Залізничному районах очищені всі контейнерні майданчики.

«Процес очищення майданчиків у місті за невеликими винятками практично завершився. Щоправда, велику частину сміття вивезено не на полігони, як обіцяв пан губернатор, а на перевантажувальну станцію на вулиці Північній в межах міста», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий у щотижневому зверненні.

Нагадаємо, за інформацією заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, 4500 тонн сміття знаходиться на перевантажувальних станціях, критична ситуація на перевантажувальній станції «Північній».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: