Директора Львівського бронетанкового заводу нардепи беруть на поруки

IMG_5477

Нардепи беруть на поруки директора Львівського бронетанкового заводу.

Нардепи беруть на поруки директора Львівського бронетанкового заводу, передає Форпост

«Обирають запобіжний для затриманого вчора НАБУ директора Львівського бронетанкового заводу, який… ставив непрацюючі двигуни нашим хлопцям на танки, а ті потім не заводилися. Нардепи Дубіль (БЮТ), Паламарчук (БПП), Соловей (БПП) та Алексеєв (БПП) беруть його на поруки. Порошенківське «не дозволю обкрадати армію» треба розуміти як «чужим - не дозволю, своїм - можна». – Таку інформацію оприлюднили на сторінці Центру протидії корупції.

Водночас, за інформацією Цензор.НЕТ прокурор САП Іван Федоренко вимагатиме, щоб кожного з підозрюваних взяли під варту із заставою у 28 млн гривень.

Нагадаємо, вчора 14 липня детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали низку посадових осіб Збройних сил України та ДП «Львівський бронетанковий завод» за підозрою у вчиненні злочину за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Також затримано засновника комерційної структури — ТОВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: