Книжки на літо, дива пластичної хірургії та найбезпечніші озера: найцікавіші матеріали тижня

20046643_1448837115153105_7340768010534720510_n-747x420

5 книжок, які обов'язково варто прочитати під час літнього відпочинку, дива пластичної хірургії, фото з Гарнізонного храму, від яких дух перехоплює, драйвова подорож львівських байкерів по Європі та найбезпечніші озера Львівщини. Лише найцікавіші матеріали за тиждень читайте у нашому огляді.

5 книжок, без яких не смакують черешні

Пропонуємо п’ять книжок, без яких не смакують черешні і не пахнуть кавуни, без яких не пустять в літак до літа і без яких не бачити вам рівненької золотавої засмаги. Вони всі різні – деякі наївні і це така рідкість, що кожну сторіночку читаєш із замилуванням і щирістю, ніби тобі знову десять і це перший день нескінченних літніх канікул, інші – драматичні і просяться на екран (до слова, одна з них от-от з’явиться на екранах).

Більше про літературні смаки читайте у колонці Марти Госовської.

Пластична хірургія – це не лише про естетику

Пластична хірургія оповита таємницями та упередженнями, а українська медицина – недовірою. Розповсюдженим є стереотип про те, що пластична хірургія буває лише естетичною, «декоративною».

Читайте, як львівські хірурги своєю працею доводять, що пластична хірургія може рятувати здоров’я та змінювати життя людини на краще.

Як відновлюють унікальне оздоблення Гарнізонного храму

Дивітьсяяк у храмі святих апостолів Петра і Павла триває четвертий етап реставраційних робіт.

Як львівські байкери перетнули Європу на мотоциклах

Відомий у Львові акушер Вальдемар Надіжко та його друзі з клубу «Lions MC Ukraine Moto club» подорожували Європою на байках. За цей час команда подолала 5300 кілометрів та відвідала 9 країн, серед яких: Польща, Словаччина, Австрія, Німеччина, Італія, Франція, Монако та інші.

Фото та відео з подорожі дивіться тут.

Три озера для купання

Цього літа львів`янам відкриті три водні об`єкти, де організовано відпочинок з дотриманням усіх вимог безпеки людей. Дізнайтеся, що це за водойми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: