Молоді лідери Львівщини запрошують на фестиваль

20046099_1589977607693610_96378883_n_1500052229_613x459.75_3_0

У неділю, 16 липня, у м. Буськ на Львівщині, відбудеться навчально-розважальний фестиваль «Лідери в дії». Це фінальний етап табору для активних школярів Буського району, який реалізовується в межах навчальної програми «Галицька Школа Лідерства».

Про це інформує пре-центр ЛОДА.

Під гаслом «Змінюємо світ - починаємо з Буського парку!» молодь приверне увагу до проблем місцевого парку імені Івана Франка - пам'ятки загальнодержавного значення. Усіх небайдужих молоді лідери запросять долучитись до командних квестів, майстер-класів та концертної програми.

«Окрім програми заходу, молодь облаштує відпочинкову зону, подбає про перекус та питну воду для гостей. Молоді лідери дослідили проблеми парку і хочуть зробити щось для їх вирішення. Тому організують кілька акцій для збору коштів на ремонт літньої сцени, біля якої, власне, і відбуватиметься свято. Та найголовніше, що усі ідеї: атракцій, відпочинку, розваг належать лише дітям і є виявом їхніх щирих прагнень змінити світ на краще», -  зазначив Володимир Лис, начальник служби у справах дітей Львівської ОДА.

У програмі заходу:

13:00 – 14:00 – командний квест парком

14:00 – 16:00 – майстер-класи (декупаж, гончарство, орігамі, малювання, ліплення, екібана, творчі заняття для дорослих і малих)

16:00 – 18:00 – концертна програма (пісні, танці, банси, виступи учасників та запрошених зіркових гостей)

Також в програмі: розпис тіла хною, аква-грим, аніматори, надувний скеледром.

Організатори заходу: учасники навчально-розважального табору «Галицька Школа Лідерства» за сприяння Благодійного Фонду «Українська Галицька Фундація», служби у справах дітей Львівської ОДА, Буської міської ради, Буської РДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: