МЗС Австралії: Винних у катастрофі МН17 можуть засудити заочно

Підозрювані в катастрофі літака авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 в липні 2014 року, можуть бути засуджені заочно. Про це з посиланням на Reuters повідомляє Укрінформ.

Підозрювані в катастрофі літака авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 в липні 2014 року, можуть бути засуджені заочно. Про це з посиланням на Reuters повідомляє Укрінформ

«Це спонукає всі держави співпрацювати, аби гарантувати, що ті, хто відповідає за вбивство, будуть притягнуті до відповідальності. Можливо буде проходити заочний судовий розгляд», - повідомила Бішоп.

Як відомо, Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, рейс Амстердам-Куала-Лумпур, був збитий на Донбасі неподалік Сніжного Донецької області 17 липня 2014 року. На його борту знаходилися 298 осіб, всі вони загинули. Більшість з пасажирів були голландцями, решта - з 17 країн, у тому числі на борту було 38 австралійців.

Наприкінці червня Нідерланди заявили, що підозрюваних у справі будуть судити в нідерландському суді та відповідно до законодавства цієї країни.

Крім того, Бішоп закликала Росію дотримуватися кожного пункту резолюції 2166 Ради Безпеки ООН, автором якої є Австралія.

Раніше Малайзія висловила сподівання, що підозрювані в катастрофі літака авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17, стануть відомі до кінця року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: