ЗМІ: Трамп за три місяці витратив на юристів майже мільйон доларів

Протягом останніх трьох місяців президент США Дональд Трамп витратив близько 700 тис. доларів на послуги юристів. Про це пише в неділю із посиланням на офіційні дані реєстрів американське видання Politico, передає Укрінформ.

Протягом останніх трьох місяців президент США Дональд Трамп витратив близько 700 тис. доларів на послуги юристів. Про це пише в неділю із посиланням на офіційні дані реєстрів американське видання Politico, передає Укрінформ.

«Трамп вписав $677,826 у графу виплат, що позначається у звіті як "юридичний консалтинг" в період з квітня по червень 2017 року», - йдеться в повідомленні.

Це є суттєвою часткою із загальних витрат політичної кампанії Трампа, яка становить $4,37 млн, при цьому інтенсивність витрат зростає паралельно зі збільшенням активності російського розслідування, пише видання. Зокрема, в попередньому кварталі виплати за юридичні послуги становили $249,344.

Водночас, зауважується, що частина з витрат в розмірі $50 тис. були переведені 27 червня адвокату Алану Футерфасу, який представляє інтереси Дональда Трампа-молодшого. Це сталося до того, як американські ЗМІ оприлюднили інформацію про зустрічі Трампа-молодшого з російським адвокатом і колишнім радянським шпигуном.

При цьому уточнюється, що ці рахунки оплачуються з коштів передбачених на наступну виборчу кампанію нинішнього президента США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: