У Львові заблокували роботу магазину російської мережі «Gloria Jeans» (фото)

20136616_1410295092358328_1074828942_n-890x395

Громадські активісти провели акцію протесту проти російської компанії «Gloria Jeans».

Громадські активісти провели акцію протесту проти російської компанії «Gloria Jeans».

Сьогодні, 17 липня, об 11:00 в ТРЦ «Victoria Gardens» низка громадських організацій провела мирну акцію протесту проти російської компанії «Gloria Jeans», повідомляє Leopolis.news.

Обурення викликало побиття активістів ГР «Відсіч» під час відкриття нового магазину «Gloria Jeans». До сьогоднішньої акції у Львові протесту долучилися ГІ «Братство честі», ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «БУР», ГО «СЛЄМ» та низка інших громадських організацій.

Більшість товару магазину «Gloria Jeans» мають бирки з написами «Made in Russia».

Нагадаємо, Служба безпеки України знайшла підтвердження фактів незаконної діяльності в Україні російського виробника одягу Gloria Jeans.

«За отриманою інформацією, в Україні головна фабрика Gloria Jeans розташована в тимчасово окупованому Луганську і продовжує працювати. Це може свідчити про можливу реалізацію в українських торговельних мережах продукції, виробленої саме на тимчасово окупованих територіях зі сплатою податків у бюджет псевдореспублік», – ідеться в повідомленні.

Голова ради директорів російської компанії Володимир Мельников ще у 2015 році заявляв, що запустив у Луганську фабрику, яка простоювала, і планує виплачувати податки в бюджет «ЛНР».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: