Ми готові надати українському бізнесу максимально комфортні умови, – прем’єр Грузії

20108238_1109358612542338_8694967247656791070_n

У вівторок, 18 липня, прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі пообіцяв українським бізнесменам створити максимально комфортні умови для розвитку бізнесу в Грузії.

Про це інформує mind.kyiv.uа, посилаючись на Інтерфакс.

«Ми надаємо великого значення співробітництву з бізнес сектором, оскільки вважаємо, що саме це є головною рушійною силою економічного розвитку. Сьогодні ми готові запропонувати українським діловим колам існуючі в Грузії максимально комфортні умови для розвитку бізнесу», – заявив Квірікашвілі.

При цьому прем’єр зазначив, що українські підприємці зможуть скористатися також вільними торговельними режимами Грузії з Туреччиною, Китаєм, Гонконгом і з великою ймовірністю, вже з кінця майбутнього року з Індією, з якої вже існує двостороння зацікавленість і розпочато консультації.

За його словами, Грузія і Україна беруть участь в регіональних транзитно-транспортних проектах глобального значення, і обидві країни мають великий потенціал для розвитку і поглиблення плідної співпраці у всіх сферах.

«Упевнений, що на сьогоднішньому бізнес-форумі проявляться конкретні бізнес-інтереси і відкриються нові перспективи ділового співробітництва», – заявив грузинський прем'єр.

Квірікашвілі висловив надію, що торгово-економічне співробітництво між Грузією і Україною дуже скоро досягне такого рівня, який відповідає історичним і політичним відносинам двох країн.

«Таке сподівання мені надає зустріч з президентом України, де ми розглянули дуже цікаві ініціативи подальшого розвитку нашого двостороннього співробітництва по багатьом напрямкам. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо здійснити і втілити в життя всі ці ініціативи», – підкреслив Квірікашвілі.

Зі свого боку, український президент Петро Порошенко заявив, що шкодує, що між лідерами двох країн не було інтенсивних взаємин і пишається тим, що його пов'язує дружба з прем'єром Грузії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: