Турчинов жорстко пройшовся по «дебілоросії» Захарченка

турчинов

Заяви «кремлівських клоунів-маріонеток» про створення якоїсь міфічної «Малоросії» - ще один доказ агресивних планів президента Росії Володимира Путіна і його «маніакального небажання" завершити війну на Донбасі мирним шляхом.

Заяви «кремлівських клоунів-маріонеток» про створення якоїсь міфічної «Малоросії» - ще один доказ агресивних планів президента Росії Володимира Путіна і його «маніакального небажання» завершити війну на Донбасі мирним шляхом.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба РНБО.

«Це збочене марення, яке було написане в Кремлі й озвучене рядженими блазнями на кшталт Захарченка свідчить про бажання московських "стратегів" знову відновити просування військової агресії на захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України», - вважає Турчинов.

Читайте також: «Новоросія», «ДНР», «Малоросія»? – політолог пояснив, навіщо Захарченку нова псевдодержава

За його словами, ці «неадекватні і провокаційні плани - ще один аргумент на користь прийняття закону України "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької і Луганської областей» і необхідності прискорити звільнення Донбасу від російських окупантів.

«Доля кремлівського плану "Малоросія-17" буде аналогічною "Новоросії-14", або будь-якій іншій "Дебілоросії" путінського формату», - додав секретар РНБО.

Нагадаємо, що створення нової «держави» назвали несвоєчасним і в «Луганській Народній Республіці».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: