У серпні розпочнеться призов до лав Національної гвардії

1460713519-4332-reuters
Фото: REUTERS

8 серпня розпочнеться призов молодиків до лав Національної гвардії України.

Про це під час прес-конференції, 18 липня, повідомив військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко, інформує ІА Дивись.info.

Зі Львівської області до Нацгвардії України мають призвати 53 особи. Це стосується юнаків у віці від 20 до 27 років.

«Це юнаки, які будуть служити тільки у Львові. У нас є дві частини Національної гвардії: 3014 і 3002. Ці люди у зону АТО не поїдуть. Вони служитимуть півтора роки, — каже Олександр Тіщенко. — Щодо проходження служби — нічого нового: всі пільги і виплати зберігаються».

За словами військового комісара, додатковий призов пов’язаний із тим, що був недобір до Нацгвардії. При цьому, він запевняє, що причиною не послужило загострення бойових дій на сході країни.

Читайте також: Військовий комісар Львівщини розповів, коли призиватимуть офіцерів запасу

«Зараз призивають всього тисячу осіб — на кожне оперативне командування 250 людей. Призов розпочнеться 8 серпня. 9-10 будуть відправки до частин. Львівська область має цих людей. Всіх викликати не будемо, є люди, які самі захотіли піти. Вже наряд відібраний», — зазначає Олександр Тіщенко.

Нагадаємо, 7 липня 2017 року вийшов Указ Президента України №78 Про проведення у серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: