Восени можуть провести ще один призов офіцерів запасу

images
Фото ілюстративне. Джерело: rk.kr.ua

Осінню 2017 року можуть провести новий призов офіцерів запасу — тих осіб, які закінчили військові кафедри, але не пішли служити.

Про це під час брифінгу, 18 липня, заявив військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

У червні завернився призов офіцерів запасу. Так, зі Львівської області до лав ЗСУ призвали 72 особи, хоча план був у 59. Утім, за словами Олександра Тіщенка, вже восени може розпочатися новий призов за призовом.

«Кажуть, що планується також осінній призив офіцерів запасу. І, напевно, така сама кількість як і у попередній раз», — зазначає військовий комісар.

Олександр Тіщенко наголосив, що такі військовослужбовці мають відслужити півтора роки у небойових частинах — у зону АТО їх не відправляють. За ними зберігається робоче місце, а також заробітна плата. Крім того, офіцери запасу отримуватимуть грошове забезпечення під час служби, а також додаткові соціальні гарантії.

Читайте також: Львівщина перевиконала план з призову офіцерів запасу

«Люди зрозуміли, що за ними зберігається місце праці, їхні заробітна плати і плюс тут вони отримують від 10 тисяч гривень грошового забезпечення. Хто мав на «гражданці» 7 тисяч, наприклад, у війську отримує ще 11 — 18 тисяч гривень людина зможе отримувати на руки. Плюс він буде отримувати матеріальну допомогу і допомогу на оздоровлення, коли піде у відпустку, а це — ще одна зарплата».

Нагадаємо, у серпні розпочнеться призов до лав Національної гвардії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: