Львів’ян запрошують на «спілкування з книгами» у Сенсотеку

forumvydavtsiv-9020b382897729735e90217edebedf55

В неділю, 23 липня, з 13.00 до 17.00 год. у Сенсотеці, що на вул. У. Самчука, 22 (Стрийський парк), триватиме Жива Бібліотека – в ролі книг виступлять Люди. Стати читачами запрошують всіх охочих: для цього достатньо прийти в Сенсотеку та вибрати з каталогу ті книги, з якими б хотіли поспілкуватись.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Нам не раз доводилось чути вислів – «з твого життя можна книгу писати!». І справді, деякі люди своїми історіями можуть захопити навіть більше, ніж найпопулярніший бестселер. Це і є принцип Живої Бібліотеки – особа розповідає про своє життя читачу, а той, в свою чергу, може поставити будь-яке питання. Так ми маємо інтерактивне читання. Але мета Живої Бібліотеки – не розважати читача, а ламати стереотипи. Саме тому нашими книгами будуть люди з різних соціальних груп, які зазнають упередженого ставлення з боку суспільства. Цікавинкою заходу є те, що до нас приїдуть також книги з Харкова, тому особлива увага буде приділена стереотипам щодо мешканців Східної України», - розповідають організатори.

Спілкування відбуватиметься віч-на-віч упродовж 15 хв. Просто неба в парку, навпроти Сенсотеки.

Організаторами заходу є «Human Library Kharkiv», співорганізатором – ГО «Інститут українських студій». Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: