Під час ремонту вулиць у Львові екс-директор підприємства привласнив 8 мільйонів гривень

original-1465373263

Прокуратура повідомила про підозру екс-директору одного із львівських підприємств та двом інженерам технагляду, які завдали збитків Львову на суму понад 8 мільйонів гривень.

Прокуратура повідомила про підозру екс-директору одного із львівських підприємств та двом інженерам технагляду, які завдали збитків Львову на суму понад 8 мільйонів гривень.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Правоохоронці розкрили кримінальне правопорушення щодо вчинення посадовцями службового підроблення та привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Зокрема, сьогодні, 19 липня, колишньому директору одного із підприємств міста Львова повідомлено про підозру за ч.2 ст. 366, ч.5 ст. 191 КК України, а саме за фактом привласнення бюджетних коштів в розмірі понад 8 мільйонів гривень під час реконструкції вулиць у місті Львові.

Нагадаємо, що на початку червня цього року вказаного посадовця було затримано у зв’язку із спробою підкупу працівника прокуратури за закриття останнім кримінального провадження відносно нього.

Також, сьогодні повідомлено про підозру за ч.2 ст. 367 КК України двом інженерам технічного нагляду підприємства через неналежний нагляд яких спричинено вказані збитки територіальній громаді міста Львова.

На даний час на розгляді в суді перебувають клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: