Сестра директора Львівського бронетанкового заводу внесла за нього заставу у 2 мільйони

49

Сестра директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Романа Тимківа, якому 15 липня Солом’янський районний суд Києва обрав Роману Тимківу запобіжний захід у вигляді двох місяців під вартою, внесла за нього заставу у 2 мільйони гривень.

Сестра директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Романа Тимківа, якому Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців під вартою, внесла за нього заставу у 2 мільйони гривень.

Про це Роман Тимків заявив сьогодні, 19 липня, під час прес-конференції, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Роман Тимків пояснив, що його сестра має власний бізнес, і тому вона була в змозі внести таку суму застави. Окрім цього, директор заводу підтвердив, що має пивоварний бізнес у сусідній області, але він не зміг внести заставу сам за себе, бо перебував під вартою.

Читайте також: Афера в стилі Остапа Бендера, або Як на бронетанковому «торгували» двигунами

«А як я мав це зробити, я ж у цей час перебував під варто, був затриманий, як ви це собі уявляєте», - сказав Тимків.

Також Роман Тимків наголосив, що бізнес його сестри має стосунок до будівельної сфери і працює в ній з 2002 року.

Роман Тимків додав, що його заступник досі знаходиться під вартою, він не уточнив, чи буде вносити заставу у сумі 1,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, 15 липня Солом’янський районний суд Києва обрав Роману Тимківу, директору ДП «Львівського бронетанкового заводу», запобіжний захід у вигляді двох місяців під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 2 млн грн.

Підозрюваного в корупції директора підприємства та низку посадових осіб Збройних сил України було затримано 14 липня, напередодні візиту Президента Петра Порошенка. Співробітники НАБУ підозрюють Романа Тимківа у скоєнні злочину за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Зокрема, йдеться про встановлення несправних двигунів на танки, які ремонтувало підприємство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: