У 14 містах України чотирилапі підуть на роботу зі своїми господарями (відео)

EV__9116-630x420

У 14 містах України цього року власники собак підуть на роботу зі своїми чотирилапими.

У 14 містах України цього року власники собак можуть взяти на роботу своїх улюбленців. Акцію підтримало на 5 міст більше, аніж минулого року.

Відтак, цієї п'ятниці, 21 липня, можна привести домашнього улюбленця в офіс і провести з ним ввесь день.

Читайте також: Бетті на службі: як вівчарка з унікальним нюхом зупиняла злочинців на залізниці

Працівники 45 компаній з Львова, Одеси, Києва, Запоріжжя та інших міст долучаються до акції. Ба більше – цього року люди долучаються не поодинці, а цілими відділами та офісами. Перед початком акції пухнастики та їхні господарі отримають набір учасника, у якому можна знайти пакети для прибирання за песиком, пам’ятку учасника, перелік правил перевезення тваринки в автомобілі та гостинці для улюбленця.

Акція відбудеться з ініціативи компанії Kormotech.

Читайте також: Бланка на службі: яке майбутнє мають військові собаки?

«Ми кожного дня святкуємо радість компаньйонства людини та собаки, – зазначає CEO компанії Вовк Ростислав, – головний офіс компанії вже давно дружній до собак і ми хочемо щоб хоча б раз на рік усі господарі чотирилапих спробували та зрозуміли, що собака на роботі – це не лише можливість весело провести час з улюбленцем, а й подарувати радість спілкування з собакою усім оточуючим!»

Якщо ви плануєте долучитись:
– ознайомтесь з правилами участі та порадами ветеринарів, аби провести цей день безпечно та комфортно як для собаки так і для своїх співробітників;
– заплануйте собі участь у розіграші цінних подарунків серед учасників Дня «Візьми собаку на роботу», деталі участі тут;
– повідомте  про ваші плани на участь, аби можна було включити місто та назву компанії на інтерактивну карту учасників по всій Україні.
До слова, така ініціатива пішла зі Львова. Свято швидко поширився на інші компанії та інші міста. Минулого року, наприклад, на роботу пішли вже сотні тварин по всій Україні.
Редакція ІА Дивись.info минулого року також підтримала акцію, взявши на роботу своїх улюбленців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: