У Радехові встановлять гастрономічний рекорд України (відео)

20170501140146

«Стіл графа Бадені» - атракція під такою назвою відбуватиметься під час Першого західноукраїнського фестивалю «Куховарня RadoFest». Стіл завдовжки із футбольне поле засервірують стравами української кухні та частуватимуть усіх присутніх гостей.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Ще один акцент фестивалю – популяризація української кухні й відповідно й справжніх українських продуктів.

«Окрім кухні на фестивалі буде присутній барвистий ярмарок із сільськогосподарськими продуктами. Це різноманітні сири, медова продукція, хлібо-булочні вироби. Відтак кожен на Ярмарку зможе знайти для себе щось корисне і смачне» - зазначила під час прес-конференції, присвяченій встановленню рекорду та початку фестивалю, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

Читайте також: Україна-НАТО: особливості раціону

«Куховарня RadoFest» має на меті відродити забуті автентичні переписи поважних господинь та навчити усіх охочих готувати улюблені з дитинства страви. І найголовнішою з них на нашому столі будуть так звані «западенські палюшки» - наголосила організатор фестивалю Юлія Кулич.

Окрім того, на фестивалі діятимуть більше 10 локацій, де кожен знайде для себе заняття до душі. Молодь зможе взяти участь у козацьких забавах, батьків з дітьми запрошують до міні-зоопарку, а таланові майстрині долучаться до колективного вишивання рушника на згадку про фестиваль.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 30 липня, у Радехові, Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: