У Ратуші підписали Меморандум щодо співпраці з розробки стратегії прориву Львова

dsc1302-0fa31ab1a1665159bec8631554d890f7
Фото: прес-служба ЛМР

У Львові заявили про початок розробки стратегії міста на основі концепції креативного міста,

У Львові заявили про початок розробки стратегії розвитку міста на основі концепції креативного міста, над якою працюють разом громадськість, бізнес, експерти та представники міської влади. 

Відповідний меморандум про співпрацю підписали ГО «Креативне місто», майстерня стратегій «Прорив» та комунальна установа «Інститут міста», повідомляє ІА Дивись.info.

«Ми хочемо збудувати креативне місто. Місто, де буде креативна економіка, де на кожному підприємстві будуть інновації місто інновацій, до якого будуть їхати люди з усіх куточків світу, щоб себе зреалізувати. Цей новий етап ми починаємо маючи велику співпрацю з громадськими організаціями з УКУ. Інститут міста буде одним з таких координаторів цієї праці, але це має бути праця різних середовищ. Це має бути наш наріжний камінь успіху у наступні роки. Велика кількість людей витрачає безоплатно свій час, свою енергію для міста, про місто, щоб комфорт був кращий, атмосфера була кращою. Це приклад, щоб впроваджувати таку стратегію в Україні. Не маючи такої стратегії, ми в Україні бовтаємося, а Львів рухається вперед», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: