Фракція БПП підтримає всі подання ГПУ на зняття недоторканності, – Кононенко

Перший заступник голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко в ефірі телеканалу «112 – Україна» наголосив, що незважаючи на прізвища народних депутатів фракція БПП підтримуватиме усі подання Генеральної прокуратури на зняття депутатської недоторканості, повідомляє прес-служба партії БПП «Солідарність»

Перший заступник голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко в ефірі телеканалу «112 – Україна» наголосив, що незважаючи на прізвища народних депутатів фракція БПП підтримуватиме усі подання Генеральної прокуратури на зняття депутатської недоторканості, повідомляє прес-служба партії БПП «Солідарність»

За словами Ігоря Кононенка, необхідно щоб в найближчі роки в українських судах сформувалася єдина практика щодо розміру застави по тим, чи іншим питанням: «Зараз рішення судів щодо розмірів застав викликають в суспільстві багато запитань: чому одному народному депутату суд призначив заставу 300 тисяч, а іншому – 50 мільйонів. На мою думку, за тими, чи іншими звинуваченнями, статтями, практика має бути однакова».

Народний депутат зазначив, що у випадку відмови парламенту на надання дозволу на арешт, питання внесення застави не є досконалим. «У випадку, коли Верховна Рада надала дозвіл на зняття депутатської недоторканості, але не надала дозволу на арешт народного депутата проблему можна вирішити шляхом обмеження пересування та вилученням закордонних паспортів. Вважаю, що у випадку використання усіх запобіжників в комплексі, це буде достатньо для того, щоб правоохоронні органи впевнено проводили слідство», – сказав Ігор Кононенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: