Командирів армії Туреччини поменшало на 40%, - наслідки путчу

Чисельність вищого командного складу ЗС Туреччини в рамках структурних реформ, проведених після запобігання спробі перевороту 15 липня 2016 року, скоротилася на 40 відсотків. При цьому число генералів і адміралів у ЗС Туреччини скоротилося з 326 до 196, повідомляє Укрінформ з посиланням на агентство Anadolu.

Чисельність вищого командного складу ЗС Туреччини в рамках структурних реформ, проведених після запобігання спробі перевороту 15 липня 2016 року, скоротилася на 40 відсотків. При цьому число генералів і адміралів у ЗС Туреччини скоротилося з 326 до 196, повідомляє Укрінформ з посиланням на агентство Anadolu.

«Для усунення браку військових були підписані контракти з 13125 військовослужбовцями на заміщення посад офіцерів і молодшого командного складу», - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, наголошується, що в рамках реформ у військовій сфері Міністерство національної оборони Туреччини прийняло рішення про створення Університету національної оборони, у ведення якого були передані турецькі військові училища.

Водночас повідомляється, що різко виросло число абітурієнтів, що подали документи для вступу у військові училища.

Якщо в 2016 році число громадян, які подали документи у Військове училище Сухопутних військ ЗС Туреччини, склало 46736, то в 2017 році - вже 157635.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: